44 Μοντέλα που πήραν βάρος, μοιράζονται φωτογραφίες πριν και μετά για να προωθήσουν την αγάπη προς το σώμα μας

Είναι σύνηθες για τους ανθρώπους να μοιράζονται το ταξίδι του σώματός τους μέσω αναρτήσεων #TransformationTuesday, αλλά ορισμένα μοντέλα παίρνουν πίσω το hashtag με ένα μήνυμα θετικό για το σώμα. Αντί να μοιράζονται πώς έχασαν βάρος , αυτά τα μοντέλα μοιράζονται πώς η αύξηση βάρους όχι μόνο άλλαξε το σώμα τους, αλλά βοήθησε και τη συναισθηματική τους υγεία.


Αυτά τα μοντέλα έχουν ξεπεράσει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και σε ορισμένες περιπτώσεις, τις διατροφικές διαταραχές, προκειμένου να γίνουν θετικοί για το σώμα πρεσβευτές.

Ρίξτε μια ματιά στα εμπνευσμένα μηνύματα και τις μεταμορφώσεις τους.




La’Tecia Thomas

Instagram | @lateciat 
Το plus-size μοντέλο La’Tecia Thomas αποκάλυψε ότι μισούσε το σώμα της και ένιωθε ανασφάλεια όταν ήταν 6 χρονών. Δεδομένου ότι έχει πάρει βάρος και άλλαξε νοοτροπία, έχει μια πολύ πιο θετική σχέση με το σώμα της.




«Θυμάμαι πόσο δυστυχισμένη ήμουν Στην εικόνα στα αριστερά, θα μισούσα ορισμένα μέρη του σώματός μου», έγραψε.

Instagram | @lateciat 
«Είχα τόσες πολλές ανασφάλειες, σύγκρινα τον εαυτό μου με άλλες γυναίκες και μου έλειπε η αυτοπεποίθηση».




Ίσκρα Λόρενς

Instagram | @iskra 
Η Iskra Lawrence είναι ένα από τα πιο ορατά μοντέλα με θετικά σώματα που εργάζονται αυτή τη στιγμή και είναι επίσης πρεσβευτής της Aerie. Προς τιμήν της Εθνικής Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τις Διατροφικές Διαταραχές, μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία πριν και μετά που δείχνει τη μεταμόρφωση του σώματός της και το ταξίδι της προς την αποδοχή του εαυτού της.




Εξήγησε πώς η σωματική δυσμορφία είναι μια ψυχική ασθένεια και ότι υπάρχουν τρόποι να διεκδικήσεις ξανά την κυριότητα της ύπαρξής σου.

Instagram | @iskra 
“Ξέρω τώρα ότι το σώμα μου είναι δικό μου και επομένως είναι τελείως ατελές και ότι το σπίτι μου πρέπει να το λατρεύω. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ για να πω την ιστορία μου όταν χάνονται πάρα πολλές ζωές από αυτήν την ψυχική ασθένεια.”




Άλισον Κίμι

Instagram | @allisonkimmey 
Η Allison Kimey μοιράστηκε ένα σημαντικό μήνυμα αγάπης και αποδοχής στους οπαδούς της στο Instagram μαζί με αυτές τις παραλιακές φωτογραφίες πριν και μετά. Αυτή η ανάρτηση αποδεικνύει ότι κάθε σώμα είναι ένα σώμα μπικίνι!




«Υπάρχει πολύ μίσος σε αυτόν τον κόσμο…και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να σε καταρρίψουν σε κάθε ευκαιρία να νιώσεις τελικά οι ίδιοι πιο άξιοι».

Instagram | @allisonkimmey 
«Και υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις: ανεξάρτητα από το πόσο αλλάζεις – οι περιστάσεις σου, το σώμα σου, τα οικονομικά σου, η δουλειά σου, η κατάσταση της σχέσης σου – είσαι άξιος ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ και ίσως το πιο σημαντικό και λιγότερο έλαβε: RESPECT», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram.




Ντάνα Πάτερσον

Instagram | @danaisabellaaa 
Για την Εθνική Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τις Διατροφικές Διαταραχές, το μοντέλο και αθλήτρια Dana μίλησε στους σχεδόν 350.000 ακολούθους της για να μοιραστεί την ιστορία της: «Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί οι άνθρωποι αγωνίζονται ή πώς είναι, να κάνουν ΣΔ ή να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε είδος ψυχική ασθένεια. Θα σας πω εκ πείρας, δεν υπάρχει τίποτα σαν να νιώθετε ότι είστε εντελώς εκτός ελέγχου του εαυτού σας και του μυαλού σας, ή χρησιμοποιώντας ένα ΣΔ για να προσπαθήσετε να ανακτήσετε κάποια όψη ελέγχου, με έναν μικρό τρόπο.”




“Ο αγώνας δεν σε κάνει αδύναμο. Το ED δεν είναι επιλογή, αλλά η ανάκαμψη είναι.”

Instagram | @danaisabellaaa 
Και συνέχισε, “Η υγεία δεν είναι κάτι που είναι βαθιά στο δέρμα ή καθορίζεται από το μέγεθός σου. Θέλω να ξέρεις ότι αυτό το ταξίδι είναι ατελές, αν είσαι σε ανάκαμψη και παλεύεις, δεν είσαι μόνος.”




“Μπορώ να σας πω, αυτή η κοινότητα είναι εδώ για εσάς. Η ανάκτηση δεν είναι απλώς δυνατή, είναι στα χέρια σας.”

Instagram | @danaisabellaaa 
Και κατέληξε, “Το βάρος, το σώμα, το τραύμα, ΔΕΝ χρειάζεται να καθορίζουν εσάς ή τη ζωή που ζείτε. Είστε πιο δυνατός και πιο γενναίος από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε και μπορείτε να ξεπεράσετε οτιδήποτε. Η αξία και η ομορφιά σας δεν καθορίζονται με οτιδήποτε βαθύ δέρμα».




Tabria Majors

Instagram | @tabriamajors 
“Μια υγιής εικόνα σώματος, 50 λίβρες και 2 διπλά D’s αργότερα! Ήμουν 170 στα αριστερά, 220 τώρα και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μισούσα την εμφάνισή μου πριν από 10 χρόνια”, έγραψε .




«Τώρα είμαι πιο ερωτευμένος με το σώμα μου από ποτέ!»

Instagram | @tabriamajors 
“Σταματήστε να μισείτε τον εαυτό σας και αρχίστε να αγαπάτε τον εαυτό σας #transformationtuesday.” Ουφ, έχω μια τέτοια κοπέλα, tbh!




Άλις Μπόνυθον

Instagram | @alissbonyt 
Αυτό το βρετανικό μωρό αποτέλεσε έμπνευση για χιλιάδες άτομα, ενώ μοιράστηκε τον δρόμο της για την ανάρρωση της ανορεξίας, “ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ. Οι φωτογραφίες μου πριν αναρρώσει από μια διατροφική διαταραχή δεν είναι συγκλονιστικές, δεν μπορείτε να δείτε τα πλευρά μου, εγώ” δεν φαίνομαι σκελετωμένος – απλά δυστυχισμένος».




«Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να το δουν αυτό πριν από τη φωτογραφία και να μου πουν πόσο πιο υγιής ήμουν, και πιθανώς να πιστεύουν ότι είναι «σωματικοί στόχοι» ή «inspo», αλλά η νευρική ανορεξία δεν είναι στόχοι, δεν είναι λαμπερή».

Instagram | @alissbonyt 
«Είχα προβλήματα με τις αρθρώσεις μου από έλλειψη θρεπτικών συστατικών, αίσθημα παλμών, λιποθυμίες και μαύρα άουτ».




«Το δέρμα μου ήταν πάντα κρύο και ήμουν σπασμένος».

Instagram | @alissbonyt 
“Μπορεί να έχω παχύνει, αλλά είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημασία της ψυχικής υγείας.”




Μέγκαν Τζέιν

Instagram | @podyposipanda 
Η Μέγκαν Τζέιν έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram λόγω της εμπνευσμένης δέσμευσής της στην κίνηση του θετικού σώματος. Η Μέγκαν ξεπέρασε μια διατροφική διαταραχή και εκπαιδεύει τους θαυμαστές της ότι τα υγιή σώματα υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη.




Μοιράστηκε ερωτήσεις που της έχουν κάνει οι άνθρωποι, όπως “Περίμενε να αποφασίσεις να καταστρέψεις το σώμα σου;”

Instagram | @podyposipanda 
«Μπα, απλά σταμάτησα να βασανίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα επειδή δεν ταίριαζα σε μια εικόνα που δεν έπρεπε ποτέ να είμαι», εξήγησε.




Τζόλιν Τζόουνς

Facebook | Τζόλιν Νικόλ Τζόουνς 
Η πρώην body builder Jolene Jones είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν ήταν ευτυχισμένη. Έγραψε στο Facebook , “Ένα six pack δεν με έκανε ευτυχισμένη. Ποτέ δεν ήμουν αρκετή και πάντα χρειαζόμουν να βελτιώνομαι.”




«Το σώμα σου είναι κυριολεκτικά το μόνο πράγμα που σε οδηγεί σε αυτή τη ζωή».

Instagram | @joleeeenin 
«Η αξία και η χαρά σου δεν ζυγίζονται από αυτά που μπορείς να σηκώσεις ή με αυτά που λέει η ζυγαριά», συνέχισε. Η ευτυχία είναι αυτό που μετράει περισσότερο!




Μάγκι Γκριν

Instagram | @maggiegreene 
Η Maggie Greene είπε ότι πήρε 30-35 κιλά μέσα σε δύο χρόνια, αλλά ότι η μεταμόρφωση του σώματός της ήταν επίσης συναισθηματική.








Jovana Fit

Instagram | @jovanafit 
Η εμπειρία της Jovana με το να χάνει πρώτα και μετά να παίρνει βάρος ήταν ένα ταξίδι που περιλάμβανε υγιεινές μεθόδους και εξαιρετικά ανθυγιεινές μεθόδους.




«Το να χάσω βάρος ήταν υγιές για μένα, μέχρι που δεν ήταν».

Instagram | @jovanafit 
«Δεν πήρα δραστικά μέτρα, μέχρι που παρατήρησα ότι άρχισα να το κάνω. Έχασα το μεγαλύτερο μέρος του βάρους μου με ελεγχόμενο και βιώσιμο τρόπο…μέχρι που εθίστηκα στον τρόπο που ακουγόταν η απώλεια 100 κιλών και λαχταρούσα περισσότερο.




“Ναι, πήρα λίγο βάρος πίσω. Αλλά τώρα η υγεία μου είναι η ΚΥΡΙΑ προτεραιότητά μου.”

Instagram | @jovanafit 
«Και το να συνειδητοποιήσω ότι η υγεία μου σήμαινε πολλά περισσότερα από το να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ήταν μια τεράστια κλήση αφύπνισης».




Λίζα Γκόλντεν-Μποτζουάνι

Instagram | @lizagoldenreal 
Ενώ προετοιμαζόταν για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Λίζα λιποθύμησε στην πραγματικότητα επειδή έτρωγε τόσο λίγο για να αποκτήσει μια σούπερ αδύνατη σωματική διάπλαση. Από τότε, άρχισε να τρώει σωστά και έχει αγκαλιάσει τη φυσική και υγιή αύξηση βάρους του σώματός της.




“Έχω πάρει περίπου 30-35 κιλά (δεν ξέρω ακριβώς πόσα. Δεν ζυγίζομαι πια.) ΚΑΙ είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος άνθρωπος ψυχικά.”

Instagram | @maggiegreene 
“Το υγιές δείχνει διαφορετικό σε όλους και είναι σημαντικό να αγκαλιάζεις το δικό σου σχήμα και μέγεθος. Θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος!” είπε σε μια ανάρτησή της στο Instagram.




Lauren O’Leary

Lauren O’Leary 
Η Lauren πάλευε με μια διατροφική διαταραχή από νεαρή γυναίκα, ενώ αργότερα υπέφερε από υποσιτισμό και άλλα προβλήματα υγείας που οφείλονταν στην αποστροφή της στο φαγητό. Όταν τελικά ανάρρωσε και με τη σειρά της πήρε λίγο βάρος, είπε στη HuffPost «Νιώθω ότι είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Είμαι πολύ πιο σίγουρος τώρα για το ποιος είμαι και πού βρίσκομαι».




Μάρσιελ Χόπκινς

Instagram | @marcielhopkins 
Η Marciel Hopkins αποκάλυψε ότι προπονούταν ώρες κάθε μέρα και περιόρισε αυστηρά τη διατροφή της για να πετύχει το σώμα της το 2015. Ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να είναι «η πιο υγιής και ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού σου (ψυχικά και σωματικά).» Ευχαριστώ για το υπέροχο μήνυμα, Marciel!




«Θυμάμαι πόσα θέματα είχα με το σώμα μου όταν ήμουν νεότερη και πόση χαρά και γαλήνη μου έκλεψε», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της.

Instagram | @marcielhopkins 
«Είμαι ευγνώμων που περπατάω στην αλήθεια τώρα γνωρίζοντας ότι το βάρος και το σχήμα μου δεν καθορίζουν την αξία μου ως άτομο».




Τσάρλι Χάουαρντ

Instagram | @charliehoward 
Ο Charli Howard έδωσε την απαραίτητη προσοχή στις διατροφικές διαταραχές και στις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν στην ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων.




Ενώ πάλευε με μια διατροφική διαταραχή, υπέφερε επίσης από άγχος και κατάθλιψη. Είμαι τόσο χαρούμενη που τα έχει ξεπεράσει όλα αυτά και αποτελεί έμπνευση για άλλους.

Instagram | @charliehoward 
Σε μια ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ένα εγκάρδιο μήνυμα για τον αγώνα και τη μεταμόρφωσή της.




Ναταλία Νόβαες

Instagram | @novaesnat 
Φέτος, η Nathalia γιόρτασε τρία ολόκληρα χρόνια ανάρρωσης, “Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας … αγαπήστε το σώμα σας σήμερα! τίποτα δεν μας δικαιολογεί να μην νιώθουμε άνετα μέσα στο σώμα μας.”




Maeve Madden

Instagram | @maeeve_madden 
Το μοντέλο φυσικής κατάστασης και επιρροή Maeve Madden μοιράστηκε τη φωτογραφία της με την αύξηση του σωματικού βάρους υπενθυμίζοντας ότι η αύξηση βάρους μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση και με τη σειρά του να σας κάνει πιο δυνατό.




«3 χρόνια διαφορά από αδύναμος σε δυνατός».

Instagram | @maeeve_madden 
Συνέχισε, «ίσως θα σκεφτόσασταν δύο φορές να σχολιάσετε το βάρος κάποιου άλλου.




Έιμι Γουάιλι

Instagram | @amie_wiley 
Η μεταμόρφωση της Έιμι έγινε τόσο μέσα από το σώμα της όσο και από τη συμπεριφορά της. Σε μια ανάρτησή της στο instagram έγραψε ότι έχει περάσει από πολλές φάσεις αλλά τελικά προσγειώθηκε στην άρση βαρών ως παρηγοριά της.




Εξήγησε επίσης πώς η λύση στα προσωπικά ζητήματα του σώματός της ήταν απλώς να τρώει περισσότερο.

Instagram | @amie_wiley 
«Δέχομαι τόσες πολλές ερωτήσεις εδώ από ανθρώπους που με ρωτούν για συμβουλές για το πώς να παχύνω και η απλή απάντηση είναι: τρώτε περισσότερο, σηκώνετε περισσότερο, κοιμάστε περισσότερο.




Victoria Niamh Spence

Instagram | @victorianiamh 
Η Victoria πάλεψε με την ανορεξία, προτού στραφεί σε διαγωνισμούς μπικίνι που έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση όχι μόνο στο σώμα της, αλλά και στο φαγητό της και κάθε λεπτό αλλαγή στο σωματικό λίπος που βίωσε. Δούλεψε σκληρά για να αλλάξει τη σχέση της με το φαγητό, την υγεία και το σώμα της.




«Έμαθα ότι δεν με ορίζουν το σώμα μου ή το φαγητό μου και η υγεία και η ευτυχία δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθός μου», έγραψε.

Instagram | @victorianiamh 
«Έμαθα ότι μια κακή σχέση με το φαγητό δεν έχει να κάνει με το φαγητό, πρέπει πάντα να κοιτάς λίγο πιο βαθιά».




«Και, έμαθα ότι το να έχεις «έλεγχο» δεν σημαίνει ότι τα έχεις όλα προγραμματισμένα, είναι στην πραγματικότητα απλώς να νιώθεις καλά με την ελευθερία και να αφήνεις τη ζωή να συμβεί».

Instagram | @victorianiamh 
Και κατέληξε, «Εμπιστεύοντας ότι το μυαλό και το σώμα σας θα ευθυγραμμιστούν και θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε τις σωστές επιλογές αυτή τη στιγμή».




Μπρίτζετ Μάλκολμ

Instagram | @bridgetmalcolm 
Ως πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, το σώμα της Μπρίτζετ ήταν το επίκεντρο της ζωής της από τότε που ήταν νεαρή κοπέλα. Όμως πρόσφατα μίλησε για τον αγώνα της με την εικόνα του σώματος και την υγεία.




«Έσβησα όλες τις selfies του γυμναστηρίου από το Instagram μου και όλες τις λήψεις «προόδου» από το τηλέφωνό μου», έγραψε ο Malcolm σε μια ανάρτηση στο instagram.

Instagram | @bridgetmalcolm 
“Βασικά, δεν ήθελα πλέον σημείο αναφοράς για μια εποχή που ήμουν μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ήθελα απλώς να σταματήσω να κοιτάζομαι στους καθρέφτες και να λέω στον εαυτό μου ότι ήμουν “πολύ χοντρός” και “δεν κάνω αρκετά”.




Συνέχισε, «Κοίταξα τη ζωή μου και συνειδητοποίησα ότι με εμμονή με το σώμα μου επέλεγα τον εύκολο δρόμο».

Instagram | @bridgetmalcolm 
“Επέλεγα να εστιάσω στην εξωτερική εμφάνιση και αγνοώντας την ευρύτερη εικόνα. Επέλεγα το μονοπάτι του εγώ. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα ψάρια για τηγάνισμα στον κόσμο από το μέγεθος των μηρών σου. “




Έμμα Ο’ Νιλ

Instagram | @emlouisefitness 
Το μοντέλο και η γυμνάστρια Emma O’Neill έγραψε , “Ήμουν τόσο ανασφαλής για τον εαυτό μου και είχα ανθυγιεινές σχέσεις με το φαγητό. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να αλλάξω το σώμα μου (και τη νοοτροπία μου) όπως έχω. ειλικρινά.”




“Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος ή ακόμα και σχεδόν τέλειος για να πετύχεις τους στόχους σου και να μεταμορφώσεις το σώμα/τη ζωή σου.”

Instagram | @emlouisefitness 
“Σίγουρα, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Αλλά υπόσχομαι ότι μπορείς ακόμα να τα βάζεις, να τρως αυτά που αγαπάς, να χάνεις τις συνεδρίες σου στο γυμναστήριο και να είσαι επίσης ένας κανονικός άνθρωπος. Η φυσική κατάσταση και η υγεία πρέπει να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στη ζωή σου, μάλλον παρά το σύνολο».

Διαβάστε επίσης: